See other templates

Condiții de utilizare

Introducere

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.hortigala.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

 

Politica de confidențialitate


Conținut site si Copyright

Hortigala face eforturi permanente pentru a păstra exactitatea informațiilor de pe acest site. Rareori, acestea pot conține greșeli : unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse in pachetele standard.

Nu asumăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Toate promoțiile prezente pe site sunt valabile în limita stocului.

Hortigala.ro și toate informațiile conținute sunt proprietatea companiei  Hortigala Srl.Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altori utilizatori, de a modifica continutul site-lui Hortigala.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care ruleaza site-ul Hortigala.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor Hortigala.ro si va avea ca efect cercetarea penală impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienti și Societate va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Sfăntu Gheorghe,județul Covasna, România.

Dispoziții finale

Hortigala.ro iși rezervă dreptul de a putea efectua orice modificare ale acestor prevederi, precum și orice modificare asupra site-ului www.hortigala.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lămuriri, vă asteptăm cu un mesaj la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Magazin online

Go to top
RizVN Login