hortigala@gmail.com
+40 372 949 234
Luni-Joi: 8-16, Vineri: 8-15

Termeni și condiții

Condiții de utilizare

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.hortigala.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare:

– Politica de confidențialitate


Conținut site si Copyright

– Hortigala face eforturi permanente pentru a păstra exactitatea informațiilor de pe acest site. Rareori, acestea pot conține greșeli : unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.

– Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse in pachetele standard.

– Nu asumăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

– Toate promoțiile prezente pe site sunt valabile în limita stocului.

– Hortigala.ro și toate informațiile conținute sunt proprietatea companiei  Hortigala SRL.

Frauda

– Orice incercare de a accesa datele personale ale altori utilizatori, de a modifica continutul site-lui Hortigala.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care ruleaza site-ul Hortigala.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor Hortigala.ro si va avea ca efect cercetarea penală impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

– Orice litigiu apărut între Clienti și Societate va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Sfăntu Gheorghe,județul Covasna, România.

Dispoziții finale

-Hortigala.ro iși rezervă dreptul de a putea efectua orice modificare ale acestor prevederi, precum și orice modificare asupra site-ului www.hortigala.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

-Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

-Pentru orice lămuriri, vă asteptăm cu un mesaj la adresa hortigala@gmail.com .

Shopping Cart
Scroll to Top