See other templates

Termenul de expediere a produselor cumparate de la Hortigala, in mod normal, se incadreaza intre 2 si 7 zile LUCRATOARE, in functie de metoda de expediere solicitata si de numarul de comenzi cu care suntem incarcati, deoarece acestea se expediaza in ordinea cronologica.

    Hortigala  isi asuma raspunderea ca, odata confirmata, comanda Dumneavoastra va fi expediata in 24h-7 zile, dar nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri cauzate de firmele de curierat rapid cu care colaboram. Daca nu primiti comenzile la timp, va recomandam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail. Hortigala livreaza in toata tara prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid sau in regim propriu. Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24 ore-7 zile din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila.

 Avand in vedere ca Hortigala lucreaza cu mai multi colaboratori externi pentru livrarea bunurilor, acest cost de livrare poate varia. Tocmai din aceasta cauza dupa lansarea comenzii, avand metoda de livrare "CURIERAT", va vom contacta pentru a va comunica costurile de livrare.

*neridicarea coletelor in mod repetat, poate fi considerata un abuz.

*orice fel de eroare/problema/nelamurire intampinati, va asiguram ca nu sunt in mod intentionat si ne obligam sa rezolvam aceste impedimente.

In cazul in care întâmpinaţi probleme, contactati-ne!


Va rugam sa ne scrieti email daca aveti intrebari.


Va multumim!

Magazin online

Go to top
Notice: Only variables should be assigned by reference in /var/www/clients/client22/web34/web/modules/mod_rizlogin/mod_rizlogin.php on line 21
RizVN Login