hortigala@gmail.com
+40 372 949 234
Luni-Joi: 8-16, Vineri: 8-15

Transport și plată

Termenul de expediere a produselor cumpărate de la Hortigala, în mod normal, se incadrează între 2 și 7 zile LUCRĂTOARE, in funcție de metoda de expediere solicitată și de numărul de comenzi cu care suntem încărcați, deoarece acestea se expediază în ordinea cronologică.

Comenzile primite după ora 14 vor fi procesate ziua următoare.

Comenzile primite Vineri după ora 12 până Luni vor fi procesate Marți în ordinea în care au fost plasate.

    Hortigala  iși asumă răspunderea ca, odată confirmată, comanda Dumneavoastră va fi expediată în 24h-7 zile, dar nu iși asumă răspunderea pentru eventualele întârzieri cauzate de firmele de curierat rapid cu care colaborăm. Dacă nu primiți comenzile la timp, vă recomandăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail. Hortigala livrează în toată țara prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid sau in regim propriu. Din cauza problemelor interne de organizare si logistică ale acestor firme, termenele de livrare anunțate de către noi (24 ore-7 zile din momentul expedierii) nu sunt sigure și acestea se pot modifica fără înștiințare prealabilă.
 Având în vedere că Hortigala lucrează cu mai mulți colaboratori externi pentru livrarea bunurilor, acest cost de livrare poate varia. Tocmai din această cauza după lansarea comenzii, având metoda de livrare “CURIERAT”, vă vom contacta pentru a vă comunica costurile de livrare.
*neridicarea coletelor in mod repetat, poate fi considerată un abuz.
*orice fel de eroare/problema/nelămurire întâmpinați, vă asigurăm că nu sunt in mod intenționat și ne obligăm să rezolvăm aceste impedimente.
In cazul in care întâmpinaţi probleme, contactați-ne!
Vă rugăm să ne scrieți e-mail dacă aveți întrebări.
Vă mulțumim!

Shopping Cart
Scroll to Top